جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

انصارالله یمن:پاسخ ایران به ترور شهید فخری‌زاده مشروع و قانونی خواهد بود

انصارالله یمن:پاسخ ایران به ترور شهید فخری‌زاده مشروع و قانونی خواهد بود محمد البخیتی عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن شنبه شب در واکنش به ترور محسن فخری زاده شهید صنعت دفاعی کشورمان گفت: پاسخ ایران به این ترور مشروع و قانونی خواهد بود و تمام جهانیان آن را به رسمیت خواهند شناخت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 28
کد خبر: ۶۸۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر از المیادین، البخیتی با اشاره به این که رژیم صهیونیستی تنها دست به ترور دانشمندان در ایران نزده است، بدون نام بردن از فردی گفت: ترور دانشمندان از سوی اسرائیل تنها به ایران محدود نمی‌شود؛ بلکه تمامی کشورهای عربی را شامل می‌شود

این مقام انصارالله یمن افزود: همگان [به زودی] خواهند فهمید که عادی‌سازی روابط با اسرائیل هیچ دستاوردی به دنبال نخواهد داشت.

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز نیز به نقل از یک نماینده ایالات متحده و دو مقام اطلاعاتی اعلام کرده که اسرائیل پشت این حمله است. با این حال مشخص نیست که آیا دولت ایالات متحده از پیش مطلع شده است یا خیر، اما تل‌آویو و واشنگتن دو متحد نزدیک به یکدیگر هستند.

در همین حال گزارش‌هایی در رسانه‌های آمریکایی مبنی بر انتقال یک واحد دریایی آمریکا به خلیج فارس منتشر شده که ادعا می شود با خروج نظامیان این کشور از افغانستان مرتبط است.

تروریستهای بیگانه عصر جمعه هفتم آذر ماه جاری با کمین در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در مسیر خودروی حامل "محسن فخری‌زاده" رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران طی عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

به گفته وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، در جریان این حمله تروریستی ابتدا خودرو حامل فخری‌زاده مورد حمله قرار گرفت و پس از آن یک دستگاه خودرو نیسان در فاصله ۱۵ متری خودروی حامل وی منفجر شد.

فخری‌زاده در اثر این تیراندازی‌ و انفجار به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد ولی با توجه به شدت جراحات وارده، در بیمارستان به شهادت رسید.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار